Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osm a půl roku byli spolu. Jejich vztah vydržel i to, když Tereza Budková získala druhé místo na České Miss. Nyní ale prozradila, že už s přítelem, manažerem prádelen Michalem Voborským není.

"Před měsícem jsme se rozešli," svěřila Super.cz ve Velkých Pavlovicích, kam přijela na charitativní fotbalový turnaj pro nadaci Jakuba Voráčka Hokejky v kopačkách.

"Rozešli jsme se po vzájemné domluvě, vztah tak nějak vyprchal," vysvětlila, že zásnuby, na které se jí ještě před nedávnem ptali reportéři, se určitě konat nebudou. "Jsme dál kamarádi, dál se stýkáme a máme se rádi. Bohužel to ale nikam nevedlo, tak jsme se dohodli, že to ukončíme. Víc bych k tomu asi neříkala," dodala.

S partnerem, který stejně jako ona pochází z Tábora, spolu měli v Praze pronajatý byt. Jak teď Tereza bydlí? "Naštěstí mám hodně práce v zahraničí, což mě samozřejmě těší, takže vlastně nikde ani bydlet nemusím," smála se. "Ne, když už mám víc času, tak ráda zajedu k mamince do jižních Čech, kde máme pejska a baráček, chodím na procházky a přijdu na jiné myšlenky," řekla nám modelka. "A když mám v Praze akci, tak buď pendluju, vezmu si hotel, nebo přespím u táty, který v Praze bydlí," doplnila ještě.

Zdálo se nám, že Tereza po rozchodu zhubla a nezmýlili jsme se. "Pět kilo šlo dolů, ale už to nabírám zpátky. Cpu se nezdravým jídlem, protože jsem dostala vynadáno v agentuře v Německu, že mám míry, které nesplňují požadavky. Dostala jsem reklamu na jeden obchodní řetězec, která doufám poběží i v Čechách, aby mě viděla babička. Jsem komerční modelka, takže nemůžu mít menší míry než 89 centimetrů přes boky. A já měla 86. Prsa dobrý, jen hrudník mi taky trošku spadnul," uzavřela majitelka nových silikonových trojek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám