Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Neváhejte a svezte se na slevové vlně e-shopu MT nábytek. Ušetříte díky tomu spoustu peněz. U nejúspěšnějšího prodejce nábytku na českém internetu teď seženete komfortní sedačku levnější o více než 11 tisíc, moderní obývací stěnu se slevou přes 15 tisíc a pozor, parádní ložnicovou sestavu zlevnili o 23 tisíc korun! Podívejte se na pár super tipů z nabídky MT nábytek, akce končí už 7. července.

Monika: „Jsem nadmíru spokojená.“ Obývací stěnu za skvělou cenu ohodnotila 5 hvězdami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč zákazníci dávají obývací stěně Melia průměrně 4,7 hvězdičky z 5 možných? Protože si ji i v menším obýváku poskládáte podle představ, má dostatek různých úložných prostor a na přání ji dostanete i s LED osvětlením. Široký televizní stolek unese každou obrazovku a údržba odolného povrchu vám nezabere žádný čas. Takový nábytek si také rychle oblíbíte. Dříve za: 10 898 Kč.

Těšte se na jídlo ještě víc. Se sestavou zlevněnou o 9 tisíc si pošmákne celá rodina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pevné bukové dřevo, rozkládací deska stolu z odolného lamina, komfortní polstrování sedáků i opěradel. To jsou jen některé z předností jídelního setu Darius, který teď dostanete s parádní slevou. Přidejte si výběr ze 7 odstínů moření dřeva a 35 barev potahů židlí z látky nebo ekokůže a zjistíte, že lepší výbavu do své jídelny široko daleko nenajdete. Doporučujeme! Dříve za: 16 220 Kč.

Chcete ji širší, delší, kratší nebo užší? Vyberte si svoji velikost a spěte lépe a zdravěji

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nanejvýš výhodný nákup uděláte pořízením čalouněné postele Rozita, která bude zaručeně pasovat i do vaší ložnice. Na výběr totiž máte hned z 5 rozměrů ložné plochy, tvořené moderními pružinovými matracemi s rounem z dutého vlákna. Široké možnosti využití pak najdete ve vnitřních úložných prostorech, otevíraných z boků postele. Super cena! Dříve za: 10 874 Kč.

Přidejte se k fotbalovému šílenství. Gól sice nedáte, zato si na balonu výborně odpočinete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dá se na něm sedět, dá se na něm ležet, dá se po něm převalovat a kdovíco ještě. Řeč je o přítulném sedacím míči Fotbal XXL, který potěší vás i vaše potomky. Obal z pevné ekokůže v mnoha barevných kombinacích v sobě ukrývá 430 litrů tvrzených polystyrenových kuliček, díky nimž zažijete na míči posezení jako na ničem jiném. Neváhejte, jinde je více než 2× dražší. Dříve za: 4 406 Kč.

Nakupujte chytře a bydlete lépe - slevy nábytku až 64 %, výběr z tisíců skvělých modelů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Využijte mimořádné slevy u MT nábytek, kde na vás čeká přes 8 800 báječných kousků do vašeho bytu, domu, zahrady a nejen tam. K extra výhodnému nákupu vám přidají rychlou spolehlivou dopravu, možnost vrácení zboží až do 45 dnů nebo výhodné nákupy na splátky. Ještě se rozmýšlíte? Nerozmýšlejte a raději vybírejte. Vlna báječně nízkých cen se bude držet jen do 7. července!

Další články

Načítám