Hlavní obsah
Článek

V příštích volbách o post prezidenta České republiky se nejspíš odehraje bizarní bitva. Pokud ambiciózní občané své sny dotáhnou až do konce a posbírají 50 tisíc potřebných podpisů, Miloš Zeman se utká s opravdu pozoruhodnými exempláři české populace.

Prezidentskou kandidaturu nezvažuje jen seriózně působící textař Michal Horáček, ale i jedinci, od nichž by to očekával jen málokdo. Komnatami Pražského hradu by se ráda procházela Kateřina Hamrová s překypujícím sebevědomím i dekoltem, stejně jako Jana Yngland, nad jejímiž extremistickými názory kroutí hlavou i její slavná sestra Eva Hrušková.

A aby toho nebylo málo, hlavou českého národa by se rád stal i Petr Machala, který svou dlouholetou kampaň vede přes reality show Hledá se táta a máma i Superchlapi. V jeho případě by Česko vedla osobnost velkého duchovního rozměru.

„Kolik bylo kolem Buddhy, Ježíše a jiných avatárů lidí? Milióny, ale ne těch nejbližších. Já se nechci pasovat do úrovně těchto avatárů, ale vím, že se k tomu blížím,“ překvapí Petr v nedělním díle chlapské reality show.

„Já jsem si myslel, že ho tady poslala nějaká sekta. Ale teď zjišťuju, že ne. On je sám sobě avatár,“ zareaguje na jeho slova kolega ze soutěže Rudolf. V pořadu pochopitelně dojde i na návrh, aby vševědoucí Petr kandidoval na prezidentský úřad.

„A proč myslíš, že jsem tady? Abych se zviditelnil a národu ukázal, že to dotáhnu do konce,“ odhalí své plány muž, který je ještě větším avatárem než Vladimír Franz.

„Já bych Petrovi hlas dal. Všichni víme, co se dneska v politice děje. Horší než kdokoliv jiný on být nemůže,“ tvrdí další kolega ze Superchlapů David Bowles jakožto první potenciální volič Machaly.

Komu byste dali svůj hlas v prezidentských volbách?
Miloši Zemanovi
45 %
Michalu Horáčkovi
48,1 %
Kateřině Hamrové
2,1 %
Janě Yngland Hruškové
2,4 %
Petru Machalovi
2,4 %
Celkem hlasovalo 6993 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám