Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Frösslová nepatří k tvářím, které bychom potkávali na každé druhé společenské akci. Těm s přítomností médií se spíš vyhýbá. Premiéru nové hry Národního divadla, v níž účinkuje její přítel Patrik Děrgel, se kterým čeká první dítě, si ale ujít nenechala. Po Nezvalově Manon Lescaut se Děrgel představil v moderně pojatém Shakespearově Snu čarovné noci v režii Daniela Špinara.

Frösslovou fotografové zachytili při příchodu před Zlatou kapličkou a v kabátku a šálu s dlouhými třásněmi ani nebylo znát, že se člověk dívá na nastávající maminku. Z fotek vzniklých před měsícem v jiném kulturním prostoru, v La Fabrice, je ale vidět, že její nejnovější role se blíží mílovými kroky.

Těmi se na premiéru do Národního vydali zhlédnout zmíněného Děrgela a dále např. Ondřeje Pavelku, Alenu Štréblovou či Lucii Polišenskou též Tomáš Töpfer či Jana Pidrmanová, Patrikova kolegyně ze zmíněné hry Manon Lescaut.

Reklama

Další články

Načítám