Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z dcer Báry Basikové (61) je pěvecky nadaná po mamince. Zpívání se ale věnovat nikdy nechtěla. Jen výjimečně ji Bára přesvědčí, aby společně s ní vystoupila. A jednoho z vystoupení jsme byli svědky. Málem nám spadla brada, když jsme Marušku slyšeli.

"Zpívá krásně odmalička, ale zase tolik ji to nebaví a nedělá to tak, aby se tím živila. Ale zpívá krásně a už jsme spolu zpívaly několikrát, ale vždycky ji musím dlouho přemlouvat," řekla nám Bára a Marie s ní souhlasila.

"Vystupujeme spolu spíš na soukromých akcích jen pro pár přátel, protože ona tyhle ambice nemá. Talent zdědila, to u ní pozoruju už nějakých dvacet let," dodala s tím, že na televizní vystoupení se jí podařilo dceru přemluvit pouze jednou. "To bylo pro Vendulu Svobodovou pro Kapku naděje, kdy měla Vendula přání, aby tam vystoupily rodiny i s dětmi. Tak jsme tam šli s Maruškou i s Thedorem, jen Anička se nám na to vykašlala," přiznala.

"Holky popularitu nemusí, nikdy se mým jménem neprezentovaly ani ho nikdy nevyužívaly nebo nezneužívaly. Řada jejich spolužáků vůbec nevěděla, že jsem jejich máma, už je to i jiná generace," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám