Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českého Kena Roberta Paulata (44) jsme potkali poprvé od doby, kdy se vrátil z Los Angeles, kde natáčel spolu s dalšími milovníky plastických operací reality show. Zajímaly nás jeho americké zkušenosti.

"V Los Angeles jsem se cítil jako doma. Připadal jsem si tam jako jeden z nejpřirozenějších, protože tam, když jdete po ulici, tak všichni vypadají jako Barbie a Ken. Mají přebělené zuby, mají udělané liftingy a vlasové transplantáty. Když jsem do té show přišel, čekali panáčka Kena a místo toho přišel kluk z Evropy. Pro Ameriku jsem velmi naturální, zatímco v České republice připadám všem jako extrémně esteticky založený," vyprávěl nám.

"Ten díl v reality show bude celý o mně, bude se vysílat v září a byl jsem tam za Kena, protože teď patřím k pěti nejznámějším Kenům na světě," dodal a vyprávěl nám i o ostatních Kenech, které potkal, z nichž jeden má za sebou dokonce 120 estetických zákroků. "Rodrigovi z Brazílie se nedávno zhroutil nos, nemůže vůbec dýchat a nebyl to hezký pohled, když jsem se s ním setkal," upřesnil.

V Americe ale Robert natáčel i seriál. "Je to spíš rolička než role. Ono je těžké prorazit, i když jsem jazykově velmi dobře vybavený. Akcent tam ale je. Seznámil jsem se ovšem s jedním producentem, díky kterému jsem se dostal do seriálu, který bude vysílat HBO," prozradil.

A pokud jde o zmíněného hollywoodského producenta, odehrálo se i něco víc. "Byl jsem dlouho single, něco se v tuhle chvíli rýsuje, jsme v očekávání, celé je to takové pozitivní a těším se, co se z toho dál vyvine," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám