Hlavní obsah
Článek

Jako by se usmívala snad i její prsa v průsvitném topu bez podprsenky. Takhle na nás na první pohled působila modelka Dominika Mesarošová (38), když jsme se potkali na zakončení letošního ročníku charitativní akce Nový život díky plastice, kdy plastický chirurg zdarma operuje sociálně slabé ženy, které trpí nějakým vzhledovým hendikepem.

Ostatně Dominice také plastika prsou dostatečně změnila život, takže byla na tom pravém místě. "Odstartovalo mi to kariéru, i když už předtím jsem byla díky dokonalé postavě žádanou modelkou na spodní prádlo a plavky," nebála se pochválit Dominika. Ta si kdysi nechala zvětšit prsa na trojky, pak na pětky a uvažovala i o dalším zvětšování.

"To už jsem ale neudělala, s věkem jsem si říkala, že je to blbost. Ale třeba jednou po dětech, až bych šla na úpravu, tak bych ještě nějaké číslo nebo číslo a půl dala, aby byl ten dekolt pevný. Protože když bych kojila, tak by se ta prsa mohla trochu vytahat, tak bych to trochu doplnila, aby to bylo výraznější. Já mám velká prsa ráda, to je o mně známé. Myslím, že žena by měla mít pořádný zadek a velká prsa," dodala.

To, že sama od sebe začala mluvit o dětech a kojení, nás trochu překvapilo. Tušili jsme, že má Dominika novou lásku, ale že je to tak vážné, nás překvapilo. "Mám vážný vztah, jsem šťastná a užívám si to. Svoje soukromí si teď budu střežit, protože mi na tom opravdu záleží, křičet do světa to nebudu, z toho jsem vyrostla, už jsem velká holka," svěřila Dominika.

"Věkově jsme si k sobě rovni, je o rok starší, než jsem já, a je to úplně super, protože pokud spolu budeme, tak si budeme aspoň stačit, ve všem," usmívala se. "Mohli bychom spolu krásně zestárnout, tenhle věkový rozdíl je ideální, je to přesně tak, jak má být," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám