Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Nově bude za několik měsíců o další maminku navíc. Radostnou novinu o očekávání prvního potomka oznámila moderátorka nováckých Televizních novin Renáta Czadernová (31). Informaci potvrdila i mluvčí televize Alžběta Cimová.

„Renáta je na začátku čtvrtého měsíce, s partnerem se na miminko velmi těší,“ prozradila s gratulací a přáním dobrého zdraví Cimová. Czadernová se začátkem května 2014 rozvedla a se svým současným partnerem žije už téměř dva roky. Své soukromí si ovšem bedlivě střeží, a tak dosud její vyvolený není veřejnosti známý.

Sympatická jednatřicetiletá brunetka odstartovala úspěšnou kariéru v televizi titulem II. Vicemiss České republiky pro rok 2006. Patří přitom mezi nejoblíbenější tváře televize, zpravodajskou relaci moderuje již od roku 2007. Na televizních obrazovkách by prý ráda vydržela co nejdéle, jak jí to jen požehnaný stav dovolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám