Hlavní obsah
Článek

Když jsme se se zpěvačkou Míšou Noskovou (41) před pár dny potkali jako s moderátorkou tiskové konference, kde se představovaly finalistky soutěže Nej sestřička, okamžitě jsme na ni uhodili, jak to má s rozchodem s Ondřejem Báborem.

Poté, co oznámila, že se s mladým kolegou rozešla, jsme totiž pár potkali na pražských Příkopech. "Rozchod opravdu proběhl a normálně se bavíme. Hráli jsme spolu potom ještě dvakrát v muzikálu Přízrak Londýna, a protože tam jsme za milenecký pár, tak by to byl hodně velký problém odehrát, kdybychom spolu ani nemluvili," vysvětlovala nám.

Teď nemá na žádného jiného chlapa pomyšlení a chce si hlavně vyčistit hlavu. Proto si naordinovala dovolenou, na kterou odjíždí úplně sama. "Sedla jsem si k internetovým vyhledávačům a koupila si letenku na Kefalonii. Ubytování budu řešit až na místě. Ale chtěla bych během pěti dnů vidět i Zakynthos a Lefkadu. Nejedu se válet, ale cestovat," svěřila zpěvačka, která už se fotkami z dovolené stihla pochlubit na své sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám