Hlavní obsah
Článek

Díky roli dcery Vendulky Utěšitelky se mladá herečka Denisa Nesvačilová dostala do povědomí diváků. Byla jako hvězda snímku Jak Básníci čekají na zázrak spolu s jeho režisérem Dušanem Kleinem pozvána i na festival komedií Novoměstský hrnec smíchu.

Diváky, zejména mužského pohlaví, samozřejmě nadchla scéna, kde se sexy zrzka objeví nahoře bez. „Scéna, ve které se herečka svléká, je vždy nepříjemná. Je to hodně citlivé. Překonat mi to pomohli ti zkušenější herci,“ svěřila Denisa „Často jsem slyšela, že jsem mladá, mám co ukázat, nemám se stydět, ale byli i zdrženlivější reakce, zejména ze strany mého otce,“ dodala.

Sotva Denisa Nesvačilová dotočila Básníky, objevila se před ní nabídka celovečerního filmu, kde dojde rovnou na milostné scény mnohem odvážnějšího charakteru než doposud. „Film Miluji tě modře, kde mám hlavní roli, už opravdu nebude jen o tom trošku se svléknout. Budu si pak určitě muset dávat pozor, zda takovou roli zase znovu přijmu, abych nezapadla do kategorie hereček, které točí odhalené role,“ přiznala.

Denisa by všem hercům a herečkám, kteří stojí před rozhodnutím točit nahé scény, poradila hlavně to, že pokud je to opodstatněné, role má smysl, je vkusná a není to jen nahota pro nahotu, tak by se toho neměli bát. „Hereččiny osobní pocity musí jít stranou. Je to práce, a tak by se na to mělo pohlížet, zejména pokud to má regulérní důvod,“ míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám