Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme vyrazili na křest kapely Basix, vůbec jsme netušili, že jednou z členek vokální čtveřice je i Vietnamka Ivy Huang, kterou známe ze seriálu Ohnivý kuře. "Začala jsem zpívat mnohem dřív, než jsem začala hrát," vysvětlila nám.

Původně se kapela jmenovala Aquababes a jejich song, který holky nazpívaly pro jednu minerální vodu, znali všichni. "Vznikly jsme v roce 2014 a stal se z toho takový projekt, kdy se každý rok mění holky a celá sestava. My se rozhodly pokračovat dál a křtíme nový singl," pokračovala Ivy.

"Dříve jsme vystupovaly víc, teď jsme si daly pauzu s tím, že jsme hledaly, jak přesně chceme znít, jaký mít repertoár a jak se prezentovat," doplnila. A nás napadlo, že vzhledem k tomu, že už je známá ze seriálu, mohla by být tváří kapely.

"Myslím, že to by nedělalo ve skupině dobrotu, kdyby jedna byla jako lídr. Jsme rovnocenné, všechny si rozumíme a je to hrozně fajn," řekla nám. Možná už to, že rozhovor jsme dělali pouze s ní, ale vnese do kapely první rozpor. "Věřím, že ne. Ony to chápou. Ale uvidíme a řekneme si třeba za rok. Jestli zůstanu jako sólová zpěvačka, tak aspoň víme, kde to začalo," smála se.

Reklama

Další články

Načítám