Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Victoria (40) chodí ráda bez podprsenky. Vyrazila tak i na křest nového singlu dívčí kapely. Ovšem hluboký dekolt na zádech ukázal, že někdy ji přece jenom nosí. Zbyl jí totiž neopálený bílý pruh od plavek. Přitom se ráda opaluje nahoře bez.

"Záleží na tom, kde zrovna jsem. Většinou se nahoře bez opaluju, ale teď jsme byli v Abú Dhabí s manželem, a tam jsem se bála podprsenku sundat, protože neznám všechny jejich zákony. Takže mi zůstaly proužky od podprsenky. Teď už to docela jde, trochu jsem vybledla, ale když jsem se vrátila, vypadala jsem jako vrstvy na sušence," smála se Victoria.

"Podprsenky nemám moc ráda, ale když je to nutné, tak je nosím. Třeba při sportu. Ale myslím, že většina žen to cítí jako já, že bez ní se cítí přirozeněji a pohodlněji. Ty kostice jsou hrozně nepříjemné. A když už ji mám, tak ji doma sundám dřív než boty," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám