Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Pavel Cejnar je už šest dnů otcem. 11. června mu přítelkyně Veronika porodila chlapečka, jenž bude nosit jméno Matěj Cejnar. Radostnou novinu Pavel sdílel s přáteli na sociální síti, kde také uvedl míry svého syna. Malý se narodil v sobotu krátce po šestnácté hodině, vážil 3,33 kilogramů a měřil rovných padesát centimetrů. Dítě si partneři ‚pořídili‘ po 14 letech vztahu.

„Je to neskutečný pocit a už se těším, až budu objevovat taťkovské povinnosti. Slyšel jsem, že přijdou chvíle, kdy bych dal cokoliv za to, abych se jednu noc vyspal. Ale zatím je Matýsek zlaté miminko,“ řekl Super.cz Pavel prvotní dojmy z otcovské role.

Do té se tak vžil, že si ji přenesl i do práce. „Nově jsme na Evropě 2 vytvořili online rubriku ‚Taťka Cejny‘, kde bych se nejen s novopečenými tatínky rád podělil o to, jak vnímám každodenní problémy jako výběr kočárku, první koupání, atd. Přeci jen je to něco jiného než dýdžejovat večer na akci nebo moderovat. Snad z toho nezačnu šišlat,“ směje se Cejnar.

„Teď je pro nás středobodem Matěj a oba se soustředíme hlavně na něj,“ dodal vážně.

Reklama

Další články

Načítám