Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A je to tady! Léto je opět zde a společně s ním přichází také čas romantického randění a dráždivého flirtu. Jestliže vás zajímá, které ženské přednosti rozhodně neuniknou mužskému oku, máme pro vás jednoznačnou odpověď. Trendem této sezóny jsou plná a pevná ňadra a také krásné vlasy, které váš celkový neodolatelný dojem skvěle doladí.

Krásná a hustá hříva je snem snad každé ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stává se, že vlivem špatné péče chybí vlasům nejen lesk, ale také potřebný objem. Díky ostrému slunci mohou v této době také více vypadávat. Dopřejte jim látky, které právě nyní potřebují. Vyzkoušejte unikátní doplněk stravy Reneval Neo, který obsahuje vyvážené množství aminokyselin, minerálů, vitamínů a nenasycených kyselin. V přípravku se dále nachází extrakty z pivovarských kvasnic, zlatého prosa a obilných klíčků. Reneval Neo využívá unikátní STOP-LOSS-HAIR complex™, což je speciálně technologicky vyvinutá směs: esenciální aminokyseliny, biotin, L-tyrosin, kyselina panthotenová, kyselina listová a zinek. Díky biotinu a zinku omezuje vypadávání vlasů a podporuje jejich normální růst.

Speciální nabídka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu zadejte kód FE75 a získejte slevu 30 %! Nabídka platí do 15. 7. 2016.

Upoutejte pohled každého muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co dělat s poprsím, které už dávno nevypadá tak, jak byste si představovala? Důležitou roli v péči o dekolt hraje kosmetika. Jednou až dvakrát denně byste měly vtírat do kůže na dekoltu některý ze zpevňujících a hydratujících krémů. Pokud chcete skutečně viditelný výsledek, vsaďte raději na účinný doplněk stravy NadraIN FORTE. Ten díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje také objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Speciální nabídka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při nákupu zadejte kód SU525 a získejte poštovné zdarma! Nabídka platí do 15. 7. 2016.

Další články

Načítám