Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor – proslulé ženy a proslulé dekolty, které změnily dějiny. Využijte jejich triky a pochlubte se stejně oslňujícím dekoltem jako ony!

Tajemství tkví ve správném střihu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá z těchto slavných žen měla zcela jinou postavu. A přesto byla každá z nich okouzlující svým vlastním způsobem. A v čem tkví jejich tajemství? Ve správně zvolené podprsence! Pro každá ňadra totiž existuje ten správný střih, který je nechá zazářit. Nejširší výběr střihů najdete na Astratex.cz, kde navíc najdete v Poradně průvodce výběrem správné podprsenky - Size&Style Asistent. Tak které z těchto proslulých krásek se chcete podobat?

Brigitte Bardot: Fenomenální bardotka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Věděla jste, že tento oblíbený střih podprsenky je pojmenovaný právě podle Brigitte Bardot? Podprsenka střihu bardot ňadra podpírá zespodu a tlačí je směrem nahoru, čímž zdůrazňuje horní linii ňader a vytváří dekolt, kterým proslula právě okouzlující Brigitte. Chcete okouzlovat také takovým dekoltem? Vyzkoušejte podprsenku Gand Bardot a okouzlete zakulaceným a krásně tvarovaným dekoltem hodným filmové hvězdy!

Marilyn Monroe: Přirozeně plná ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Marilyn nikdy žádné vycpávky nepotřebovala. Jak to tedy dokázala, že její plná ňadra měla vždy perfektní tvar? Přeci díky klasické nevyztužené podprsence s kosticemi. I když je tento klasický střih podceňován, ženám s většími ňadry vždy udělá neuvěřitelnou službu. Poskytne větším ňadrům dostatečnou oporu, ale nechá vyniknout jejich přirozený tvar a plnost. Pochlubte se křivkami jako smyslná Marilyn!

Audrey Hepburn: Dívčí něžnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Křehká, něžná, dívčí, a přesto smyslná – taková byla Audrey Hepburn. A její tajemství? Jednoduché střihy a spousta krajky! Nevinně svůdná krajková Triangle bra Angelia vám dodá stejné kouzlo, jakým oslňovala právě Audrey. Speciální střih košíčků opticky zvětší ňadra a vymodeluje dekolt. A záplava něžné krajky zahalí váš dekolt do dráždivého kabátku.

Elizabeth Taylor: Smyslná balkonetka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hluboké výstřihy, smyslný pohled a dmoucí ňadra – to je poznávací znamení Elizabeth Taylor. Pokud také chcete zazářit díky plnému dekoltu, který vystavíte v hříšném dekoltu, oblékněte balkonetku Waves! Střih Half Bardot s otevřeným střihem podepře ňadra zespodu a stejně jako bardotka zdůrazní horní linii ňader. Navíc krásně vytvaruje i spodní linii a postará se o dokonale zakulacený tvar. Boční kostice a širší ramínka vše udrží bezpečně na místě a vy můžete trénovat smyslné pohledy po vzoru Elizabeth!

Další články

Načítám