Hlavní obsah
Článek

Miss České republiky Jana Doleželová (42) zažila nejhorší den svého života. Vystudovaná lékárnice totiž málem během jedné chvilky přišla o živobytí. V prostorách obchodního centra Palladium, kde provozuje svou lékárnu, totiž vypukl požár a Doleželová se svými zaměstnanci musela být evakuována.

„V Palladiu jsem v tu chvíli byla, takže nás všechny evakuovali. Zpočátku jsme nevěděli, o co jde, ale posléze nám naštěstí řekli, že je ohnisko ohně na jiném patře,“ svěřila se Super.cz modelka, která i v tak napjaté situaci myslela na své pacienty.

„Museli jsme na dvě hodiny opustit prostory, takže jsme nemohli poskytovat péči pacientům. Jinak se nás oheň naštěstí nikterak nedotkl,“ svěřila se česká kráska, která se tak rychle vzpamatovala z programem nabitého víkendu.

Jana ho totiž strávila se svým snoubencem Richardem Podroužkem na Vinařských slavnostech na zámku v Dobřichovicích u Prahy. Právě tam s úsměvem přiznala, že se ve své lékárně občas setká se zákazníky, kteří to předešlý večer přehnali s pitím a shánějí prášky na bolest hlavy, a prozradila také, co jim většinou radí.

„Den poté už je opravdu pozdě, to už se dá doporučit jedině klid, čerstvý vzduch a přijímat hodně tekutin, protože je člověk dehydrovaný,“ radí všem pijanům modelka

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám