Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno byli Taylor Swift (34) a Calvin Harris (40) označováni za nejkrásnější pár světového šoubyznysu, ale počátkem června došlo k jejich nečekanému rozchodu. A americká popová hvězda už se líbá s jiným slavným fešákem.

Fanoušci přijali nekonfliktní zprávy o tom, že dokonalý páreček dospěl k rozchodu přátelskou cestou, ale teď to vypadá, že oceňovaná zpěvačka plynule přešla z jedné náruče do druhé. Britský deník The Sun zveřejnil fotky, na nichž je přistižena v romantickém objetí s hercem Tomem Hiddlestonem (35). A rozhodně nešlo o žádné přátelské dostaveníčko. Taylor se s novým milencem líbá a společně rozhodně nepůsobí jako kamarádský pár.

Na snímky jako z romantického filmu pohotově reagoval bývalý snoubenec úspěšné zpěvačky. „Tohle snad ne...“ napsal Calvin, ale svůj status záhy smazal, protože si nejspíš uvědomil, že si tesknými komentáři nijak nepomůže.

Taylor Swift si opět uměla skvěle vybrat. Tom Hiddleston se proslavil jako Loki v komiksových filmech o Thorovi i jako rival týmu Avengers. Britský herec bývá navíc označován jako možný nástupce Daniela Craiga v roli Jamese Bonda.

Je ale románek mezi Swift a Hiddlestonem překvapením? Vždyť společně byli zvěčněni už počátkem května na MET Gala v New Yorku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám