Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a někdejší Vicemiss ČR Markéta Divišová bude dvojnásobnou maminkou, je ve čtvrtém měsíci těhotenství. "Je to tak, těšíme se na druhé dítě," řekla Super.cz. S manželem Tomášem Fuxou už mají pětiletou dceru Natálku.

"Natálka se na sourozence velmi těší a už chce nakupovat výbavičku, botičky a hračky. Vytváří pro miminko různé dárečky v podobě přáníček a výkresů. Je tím velmi milá a roztomilá," usmívá se Markéta, která zatím netuší, zda budou mít holčičku, nebo chlapečka.

Modeling nyní na nějakou dobu bude muset stranou, Divišová pracovala hlavně v zahraničí. "Do porodu ještě určitě něco nafotím pro kadeřnický salón mé maminky Lenky a jejího kamaráda Libora Smrže, ale jinak už budu fotit leda těhotenskou módu," směje se Markéta, která se věnuje i vlastnímu podnikání.

"Před rokem jsem založila eshop s luxusním dětským zbožím. Stojí mě to hodně úsilí, času a trpělivosti. Velmi často se stává, že jsem v kanceláři až do pozdních hodin. Ale kancelář mám ve stejném domě, kde bydlíme, a tak jen sjedu dolů výtahem."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám