Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned na první pohled bylo na tiskové konferenci představení finalistek Nej sestřička na Monice Trávníčkové něco nového. Široký úsměv jí zářil od ucha k uchu. A dmoucí se bříško pod plizovanou sukní se vůbec nesnažila zakrývat. Naopak.

Rok po svatbě s pohádkovým princem Pavlem Trávníčkem (73) se na pár konečně usmálo štěstí a Monika je ve čtvrtém měsíci těhotenství „Po těch dvou neúspěších už si snad zasloužíme, aby to dobře dopadlo,“ řekla Super.cz Monika, která v nedávné době prodělala dva samovolné potraty.

„Ani jsme nepotřebovali žádný výlet nebo exotické prostředí. Nějak se to prostě povedlo u nás doma,“ svěřila Monika, která věří, že do třetice už snad všechno dobře dopadne.

„Na začátku jsem se necítila dobře. Takové ty počáteční těhotenské nevolnosti byly, ale už je všechno fajn. Pohlaví miminka vám neřeknu. Ani ho sami nechceme vědět. Chceme to mít jako překvapení,“ dodala.

To, že se Monika cítí dobře a lékaři jí nenařídili klid, dokazuje i to, že rovnou z tiskovky s manželem odjela na vystoupení do Mladé Boleslavi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám