Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle 178 centimetrů vysoká rodačka z Floridy je další posilou týmu Victoria’s Secret. Konkrétně pak jejich mladistvé řady PINK. Dvacetiletá Zuri Tibby mnohým svou útlou, ale pevnou gazelí postavou v čokoládovém odstínu připomíná legendární linie Naomi Campbell.

Není divu, že Zuri se svými mírami 86-58-86 splnila i přísná ‚vstupní kritéria‘ na postavu, která u značky panují. V úterý ji předvedla v bikinách na Miami Beach. Už teď je jasné, že bude dělat značce specializující se na plavky a spodní prádlo skvělou reklamu.

Pro Zuri je práce pro VS splněným snem. Právě modelky z jejich stáje jsou pro ni největší inspirací. Za svou módní ikonu považuje Mirandu Kerr, která bývala andílkem několik let. Ze všech nejvíc by se ale chtěla přiblížit Candice Swanepoel, kterou označuje za svůj idol. Obdivuje její morální zásady a také to, jak tvrdě pracuje. Candice v současnosti očekává své první dítě se snoubencem Hermannem Nicolim, s nímž tvoří pár už od svých sedmnácti let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám