Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Mara Wilson, která v současnosti působí převážně v divadle, ale v 90. letech byla jednou z nejobsazovanějších dětských filmových tváří, projevila sounáležitost s LGBTQ komunitou a sama se přiznala k bisexuální orientaci. Stalo se tak po střelbě v gay klubu v americkém Orlandu.

Dnes osmadvacetiletá Wilson se proslavila rolemi ve filmech Táta v sukni, Matilda či Stačí si přát. Po nejkrutějším masakru v moderních amerických dějinách na svém profilu na Twitteru sdílela fotografii z gay podniku, když jí bylo osmnáct.

„Nikdy jsem z klubu neměla lepší zážitek než tehdy. Úžasná muzika a lidé. A jeden z mých přátel tam tehdy poznal svého životního partnera,“ připsala Mara k fotografii. Následně dodala, že sice od dob kolejí v žádném takovém podniku nebyla, ale v LGBTQ komunitě se vždy cítila jako doma. „Zvlášť o několik let později, kdy jsem si o sobě něco uvědomila. Tímto vám děkuji,“ vzkázala Wilson.

Reklama

Další články

Načítám