Hlavní obsah
Článek

Lilian Sarah Fischerovou si mnozí pamatují spíše jako modelku a II. Českou Vicemiss roku 2007. Její aktuální účinkování v divadle ale není momentálním výstřelkem modelky, přející si být herečkou. „Spíš jsem si na chvilku přeběhla k tomu modelingu a zase se vrátila tam, odkud jsem přišla. A tam je mi dobře,“ řekla nedávno Super.cz ke svým hereckým aktivitám, mimo jiné angažmá v Městském divadle v Mostě. Tou nejčerstvější aktivitou, kterou v Divadle pod Palmovkou uvede divadelní společnost Indigo, je hra Tlustý prase Neila LaButeho v režii Petra Mikesky.

Její hrdinkou je Helena, která kromě kil nadváhy nemá žádnou vadu. Hra je ovšem zasazena do současnosti a v dnešní době být ‚tlustý prase‘, jak je hrdinka označena, je tak trochu společenský hendikep. Divadlo ji uvádí jako ‚současný příběh velké lásky, která musí přemoct několik kil nadváhy‘.

Fischerová se - nepřekvapivě - nezhostila hlavní role, tu si zahraje Jana Trojanová. Lilian ztvární Jeannie, bývalou partnerku Helenina přítele Toma, která je sice štíhlounká a naoko je s ní vše v nejlepším pořádku, ale na rozdíl od její nástupkyně žádný vztah nemá.

V roli zmíněného Toma se budou alternovat Michael Vykus a Ondřej Rychlý.

Premiéra se chystá na 21. června.

Reklama

Další články

Načítám