Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nebýt umělých ňader, Angelique Morgan alias Frenchy (48) by se nejspíš v reality show Celebrity Big Brother nikdy neobjevila. Vyžilá nešťastnice se domnívala, že společně se silikony poroste i její sláva, ale lékaři ji vrátili zpátky do reality.

Neúspěšná zpěvačka s exhibicionistickými sklony se chtěla zviditelnit v pořadu Botched, jehož cílem je napravování zpackaných plastických operací. Frenchy už za úpravy svého chátrajícího zevnějšku utratila 50 tisíc dolarů (1,2 miliónu korun), ale stále sama se sebou nebyla spokojená. Momentálně je vylepšená implantáty o objemu 605 mililitrů, ale natáčení se zúčastnila s přáním dosažení litrových silikonů.

„Mým nejoblíbenějším oblečením je nahota,“ šokovala Frenchy odborníky, jimž ochotně ukázala ňadra, která běžně vystavuje na pláži v Malibu. Nestydaté pseudo celebritě její prsa připadala příliš malá a posazená daleko od sebe, takže plánovala revizi. Na konzultaci se ale dozvěděla, že jí požadovaná velikost 1000 ml není na legálním trhu vůbec k dostání.

Odborníci Frenchy nabídli, že její stávající implantáty mohou upevnit, čímž by je dostali blíže k sobě, ale když se bývalá pornoherečka dozvěděla, že by se tím zdeformovaly její bradavky, jakoukoliv operaci zavrhla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám