Hlavní obsah
Článek

Téměř celý život platila Khloé Kardashian (39) za tu ‚nejstatnější‘ z celého slavného rodinného klanu. Nepříliš lichotivé označení si přitom mezi sestrami Kourtney a Kim nesla už od dětství. A později se na tom nic nezměnilo ani s příchodem mladších sester Kendall a Kylie Jenner, které se svými drobnými postavičkami a slavným původem zabředly do vod modelingu už velmi brzy. Jenže ‚kusanec‘ Khloé loni všem vytřela zrak, když zhubla celých 18 kilo.

Nečekané se tak rázem stalo skutečností a Khloé, která se v novém čísle magazínu Harper's Bazaar svěřila, že s ní kdysi nechtěli spolupracovat ani stylisté, jelikož byla prý příliš velká, dnes působí dokonce útlejším dojmem než její teprve osmnáctiletá sestra Kylie. Teenagerka, jež se ještě vzpamatovává z nedávného rozchodu s rapperem Tygou, se během posledního roku stala senzací internetu a po sestře Kim (73,8 miliónu) má největší sledování na Instagramu z celé rodiny - 63,8 miliónu uživatelů.

Když ovšem v úterý společně vyrazily na večeři do restaurace Koi v Los Angeles, byla to bezesporu Khloé, kdo na sebe ve svítivě oranžových šatech obepínajících každý kousek jejích křivek strhnul pozornost a sklidil pochvalný hvízdot...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám