Hlavní obsah
Článek

Na každoroční královské zahradní párty v Hillsborough Castle v severoirském Belfastu vévodkyně Catherine (42) opět recyklovala model staršího data. Dalším oblíbeným kouskem v jejím šatníku, jenž nebyl předurčen pouze k jednomu použití, je krémový kabátek od Day Birger et Mikkelsen z pravého brokátu, který tentokrát Kate zkombinovala s kloboučkem své oblíbené značky Lock & Co a lodičkami ve stejném odstínu. V nadčasovém modelu přitom zazářila úplně stejně jako před deseti lety, kdy jej oblékla poprvé.

Brokátový kousek, v němž musela Kate tentokrát zvládnout i zasadit pamětní strom, patří nepochybně k jejím nejoblíbenějším, jelikož na něj v poslední dekádě padla volba hned několikrát.

Poprvé se v něm Catherine objevila již začátkem května 2006, tehdy ještě jako Williamova přítelkyně na svatbě Laury Parker Bowles a Harryho Lopese. O pět let později jej provětrala na další svatbě Zary Phillips a Mika Tindalla a následující rok si jej vzala i na zahajovací ceremoniál paralympijských her v Londýně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám