Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vzhledem ke korpulentní postavě Tess Holliday (38) bylo její těhotenství téměř nerozpoznatelné. XXXL modelka totiž vypadá, jako kdyby byla těhotná už několik let.

Známá boubelka se už 6. června dočkala syna, jehož otcem je její snoubenec Nick. Rodiče se při výběru jména inspirovali zpěvákem Davidem Bowiem (†69), který letos podlehl rakovině krátce po vydání posledního alba.

„Bowie Juniper Holliday je na světě! Nick a já jsme štěstím bez sebe,“ napsala objemná modelka na sociální síti. Tess, která se navzdory tučné postavě nebrání vystavování v prádle a plavkách, už má desetiletého syna Ryleeho z předchozího vztahu. Mezi bratry tak bude značný věkový rozdíl.

Tess během těhotenství čelila narážkám na svou obézní postavu, jíž podle mnoha maminek ohrožovala své dítě. „Jen proto, že jsem plus size, neznamená to, že nejsem zdravá. Lidé, kteří jsou menší než já, o tom taky nemusí nikoho přesvědčovat. Se svým tělem jsem smířená. Technicky jsem zdravá, ale ti, kteří kritizují mé tělo, nejspíš nebudou,“ rozhněvala se Tess na před porodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám