Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze spojení dodnes atraktivní herečky Heather Locklear (54) a lamače ženských srdcí z kapely Bon Jovi Richieho Sambory (56) nemohlo vzniknout nic průměrného... Osmnáctiletá Ava Sambora je toho důkazem.

Na jediném potomkovi si oba slavní rodiče dali záležet. Půvabná blondýnka debutovala v modelingu před třemi měsíci v kampani pro značku balených vod 138 Water a o víkendu navázala na úspěšnou spolupráci dalším focením. Ava se opět vysvlékla do plavek, přičemž tentokrát si nenechala ujít příležitost ani značka Baes & Bikinis, v jejíž modelech se ještě s jinou modelkou proháněla po pláži v Malibu.

Mladinká Ava je údajně zatím single, ale pokud se ‚pomamí‘, bude mít slabost pro zlobivé kluky. Heather byla totiž ještě před Samborou sedm let provdaná za bubeníka kapely Mötley Crüe Tommyho Leeho, jenž si po rozvodu začal bouřlivý a mediálně ostře sledovaný vztah s Pamelou Anderson. Ve stejném měsíci, kdy se představitelka Amandy z Melrose Place a Sammy Jo z Dynastie se Samborou rozvedla (v dubnu 2007), si začala s kolegou z Melrose Place Jackem Wagnerem. V současnosti je jejím partnerem slavný plastický chirurg Marc Mani.

Reklama

Další články

Načítám