Hlavní obsah
Článek

Sedmatřicetiletá Nina Peterson má dle svých slov tu nejlepší „práci“ na světě. Čtyřnásobná matka dělá ochotně společnici movitým pánům.

Lascivně vyhlížející Afroameričanka si díky svým aktivitám přišla na milión amerických dolarů, přičemž desetinu příjmu investovala do svého zevnějšku. Nejdražší byla plastická operace prsou, při níž se její trojky díky silikonovým implantátům zvětšily na osmičky.

Vypočítavá žena z Floridy se zaměřuje na postarší podnikatele, kteří jí poskytují měsíční kapesné ve výši 10 tisíc amerických dolarů (240 tisíc českých korun) a jako bonus přidají dovolenou v Karibiku. Také už nemusí jezdit veřejnou dopravou, protože v její garáži parkuje Maserati.

Jako profesionálka neudržuje několik poměrů současně a brání se označení „prodejná žena“, protože prý nabízí exkluzivní servis. „Já jsem sugar baby, ne prostitutka. Moje práce není jen o sexu. Můj současný sponzor do mě nejprve investoval 30 tisíc dolarů, než k něčemu došlo. Žena je pro něj odrazem jeho životního standardu,“ hájí Nina svůj zdroj příjmu, který si oblíbily i její dvě nejmladší dcery. Maminka je díky strýčkovi zahlcuje drahými dárky, takže mu přezdívají Santa.

„Sugar baby je holka, která randí se starším bohatým pánem, a ten ji rozmazluje. Taky bych chtěla mít někoho, kdo za mě všechno zaplatí, až budu starší. Takhle se chová správný gentleman,“ tvrdí devítiletá Juliana, již maminčiny aktivity zjevně zaujaly.

Pokud se dcery budou chtít také vrhnout na kariéru profesionálních společnic, Nina je bude podporovat. „Žádný jiný životní styl vám neposkytne tolik životních příležitostí. Procestovala jsem celý svět, vydělala spoustu peněz a potkala jsem opravdu galantní muže,“ zmiňuje své úspěchy.

Reklama

Další články

Načítám