Hlavní obsah
Článek

Zapomeňte na britské televizní rádoby hvězdičky, které tloustnou a zase hubnou hlavně proto, aby se neztratily z mediálního povědomí a mohly své hubnutí zpeněžit jako tváře zeštíhlovacích produktů. Britský šoubyznys má totiž jinou a opravdovou jo-jo dietářku, která svádí boj s tloustnutím s velmi proměnlivými výsledky už více než deset let. Je jí zpěvačka Claire Richards ze skupiny Steps populární především koncem 90. let a na přelomu milénia.

Nabývat na váze začala Claire po rozpadu kapely v roce 2001 a postupně přibrala 25 kilogramů. Mezitím v roce 2007 porodila své první dítě a v lednu 2008 oznámila, že se s dlouholetým partnerem Reecem Hillem budou 1. listopadu brát, díky čemuž se Claire stala hvězdou vlastní televizní show My Big Fat Wedding, v níž hubla do svatebních šatů. Nakonec se jí podařil husarský kousek, zeštíhlit z původní velikosti 20 do svatebek velikosti 10! Jenže pak přišlo druhé těhotenství s dcerkou Daisy a s ním i pořádný tukový příděl. Když se začátkem roku 2013 účastnila reality show Celebrity Big Brother, byla ještě mohutnější, než když hubla před svatbou.

Momentálně ovšem Claire už nějaký čas opět prožívá štíhlé období, což předvedla i v úterý ráno v televizním pořadu Lorraine, kde přiznala, že se konečně zase cítí opravdu dobře. A rozhodně má proč, vypadá totiž skvěle!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám