Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Debbi byla jednou z účinkujících zahájení provozu pirátské lodi na Vltavě, která byla plná rumu. Ten si ale odepřela. Debbi totiž už rok a čtvrt alkohol nepije. "To je sice pravda, ale docela mě baví sledovat ty, kteří pijí, a je to většinou docela legrace. Ale až budou pozdější hodiny, radši vyrazím domů, abych tady střízlivostí nerušila," řekla Super.cz.

"A není to tak, že bych naprosto nikdy striktně nic nepila. Panáky, jako je ten rum tady, tak to tedy ne, asi bych se hodně rychle opila, ale občas si dám skleničku vína. Ale je to velmi vzácné, ojedinělá záležitost. Ale to, že nepiju, mi nijak nevadí a neruší mě to. Chodím ráda do hospody a do společnosti, kde lidi pijí alkohol. Už jsem se s tím nějak sžila. A je to o dost levnější legrace, když si tu jednu skleničku dám," smála se.

Díky abstinenci si udržuje i štíhlou figuru. "Alkohol má strašně moc kalorií. Když ho vynecháte, postavě to jenom pomůže. A hodně jezdím na koních, což přidává úplně nejvíc, protože je to opravdu makačka. Držím se nějak nenásilně, urputně linii neřeším a jím, co mě potká," upřesnila.

Debbi vystupovala na pódiu s rapperem Lipem, se kterým nedávno nazpívala i duet Štěstí. "Vystupujeme spolu jen občas, většinou hraju s kapelou. Občas nám přijde zahostovat, anebo spolu vystupujeme v klubech, když si nás někdo pozve a zaplatí. To k tomu, bohužel pro toho, kdo si nás pozve, patří. Ale snad to stojí za to," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám