Hlavní obsah
Článek

Janek Ledecký (61) si pro videoklip k písni Na konci duhu uměl vybrat opravdový herecký poklad. Zpěvák si kvůli natáčení naplánoval výlet do Benátek s okouzlující Silvií Šuvadovou (43), která po mezinárodním úspěchu filmu Kolja našla druhý domov v Los Angeles.

Sotva se Janek Ledecký rozloučil s televizní show Tvoje tvář má známý hlas, pokřtil videoklip, díky němuž se českému publiku po delší pauze představila violoncellistka z oscarového filmu Jana Svěráka. Slovenská herečka se vedle Ledeckého dokonale vyjímala nejen před kamerou a dokázala, že i po čtyřicítce je velmi atraktivní ženou.

Společný románek však Ledecký a Šuvadová předstírali jen na place. „Mně už v klipech hrála spousta krásných ženských. Ale tohle je extraliga,” nešetřil zpěvák nadšením už na kostýmní zkoušce. V soukromí mu však dělá společnost manželka Zuzana.

Silvia si už nejspíš zvykla na to, že se za ní otáčejí muži jak v Česku, tak v Kalifornii. Na křest videoklipu ovšem dorazila v doprovodu přítele, kterému jeho drahou polovičku záviděl nejeden přítomný muž.

Slovenská kráska v Hollywoodu hraje převážně v nezávislých filmech a reklamách, ale může se pochlubit i účastí na vysokorozpočtovém trháku. Ve filmu Rychle a zběsile: Tokijská jízda se objevila jako ruská modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám