Hlavní obsah
Článek

Při minulém setkání jsme sice postřehli, že si Dagmar Patrasová (67) nechala udělat tetování na zádech ve tvaru harfy, ale kvůli jejímu manželovi Felixi Slováčkovi, když na sebe pár strhával na otevření nového pánského butiku pozornost spíše svými hádkami, jsme si o něm nestihli popovídat.

Nyní jsme herečku potkali jako kmotru knížky pohádek Pohádkový pokojíček, a jelikož na akci přišla sama, konečně jsme si našli čas si v klidu sednout a popovídat. "Proti tetování jsem na rozdíl od Felixe nikdy nic neměla, a když si naše Anička nechala vytetovat jelena, on dělal scény, že si poškozuje tělo, ale mně se to líbilo," vyprávěla nám.

"Přišla i další její tetování a já říkala, že bych si taky chtěla nechat nějaké udělat. Anička tomu původně nevěřila, ale nakonec mě ke své tatérce objednala jako narozeninový dárek k šedesátinám. A proč harfa? Hrál na ni můj tatínek a andělská harfa je krásná," vysvětlila Dáda, která vypadala velmi mladistvě. Pochlubila se ručně malovanými teniskami a džíny, které teď nosí ve velikosti třicet šest.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám