Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Paloma Faith se na pódiích a na společenských událostech prezentuje ve velmi excentrických modelech, často ve stylu retro, čemuž uzpůsobuje i make-up a účesy. Velmi ráda má květiny, nejlépe v podobě čelenek ve vlasech, ale i třeba puntíky, výrazné knoflíky, límečky... Motiv květin nechybí ani v její civilním šatníku, jen co se extravagance týče, je to jiná liga.

Slavní lidé často volí co nejméně nápadné oblečení, aby ve volných chvílích měli aspoň trochu klidu od novinářů a fotografů, kterých si z pozice svého ‚povolání‘ užijí přehršel. Možná to byl i účel, když zpěvačka oblékala světle růžové kalhoty, tričko s květinami a džínovou bundu a vlasy stahovala do ledabylého drdůlku. Potíž je v tom, že paparazzi od Londýna po Los Angeles mají oči cvičené a celebritu vidí na sto honů. Ani Faith tak neunikla cvakání spouští fotoaparátů, jež ji zvěčnily, když si vykračovala britskou metropolí.

Vedle hudebních cen se může pyšnit také účinkováním ve filmu režiséra Paola Sorrentina, což je velká pocta. V jeho posledním snímku Mládí si navíc zahrála samu sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám