Hlavní obsah
Článek

Inna Puhajková (38) žila s Jaromírem Jágrem (52) nejdéle ze všech jeho partnerek, po hokejistově boku byla šest let. Po rozchodu byl Jarda dlouho sám, až před půl rokem se zamiloval do modelky Veroniky Kopřivové, na kterou se před pár dny provalilo, že si přivydělávala v Německu jako tanečnice u tyče. Co na to říká Inna?

"Samozřejmě bych Jardovi přála partnerku bez poskvrny, protože to bohužel odnáší jeho jméno a image. Nejdůležitější ale je, aby byl šťastný a spokojený, a pokud to našel právě u ní, musíme to respektovat," řekla Super.cz Inna.

Jaromír prý nese negativní články, kde figuruje jeho jméno, těžce. "On celkově nemá moc dobrý postoj k mediím. Jsem si jistá, že mu často ukřivdila, ublížila, nafoukla se spousta věcí. Dotýká se ho to, záleží mu na mediálním obrazu. Je to férový člověk," vysvětlila Inna.

Může být pro Jardu Veroničina minulost důvodem k rozchodu? "Je jen na něm a Veronice, jak to mezi sebou teď vyřeší. Musí se vypořádat s mediálním honem, který nastal. Vzhledem k tomu, že to prý věděl od začátku, mohli by to ustát. Musí to přežít, ten mediální hon jednou ustane, přijde jiná kauza. Je to jen na nich, aby to vydrželi," dodala Inna na galavečeru X Fight Night, kam dorazila se svým současným přítelem, fotbalistou Petrem Tlustým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám