Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nova představila moderátora nové reality show Robinsonův ostrov. Soutěží bude provádět Ondřej Novotný, kterého diváci znají jako sportovního komentátora. Čtenáři a diváci společenských a bulvárních rubrik zase dobře znají jeho manželku, někdejší královnu krásy a modelku Renatu Langmannovou.

„Je to pro mě obrovská výzva. Není to ledajaká show, ale opravdu něco, co patří mezi špičku světové televizní tvorby. Do poslední chvíle jsem nevěřil, že to budu právě já,” řekl Novotný.

„Jsme nadšení, že jsme našli novou tvář a takový talent. Věříme, že si neokoukaného moderátora diváci oblíbí. Ondřej je do show neuvěřitelně zapálený a zároveň umí skvěle zkombinovat ráznost a přísnost s empatií a úsměvem,“ uvedla moderátora programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

V současné době již probíhá natáčení a soutěžící na jednom z filipínských ostrovů Caramoan bojují o 2,5 miliónu korun. „Máme za sebou několik natáčecích dnů a vše už je skvěle rozehrané. Troufám si říct, že takovou show diváci v Česku ještě neviděli,” dodal Novotný, který bude soutěžící i diváky provázet všemi částmi soutěže. Jedná se o největší dobrodružnou reality show v historii televize.

Reklama

Další články

Načítám