Hlavní obsah
Článek

Herec Luděk Sobota má za sebou ne zrovna příjemné období. Před nedávnem se podrobil v Nemocnici Na Homolce operaci, ale všechno dobře dopadlo a teď už je doma a v pohodě.

„Luďkovi našli kýlu a střevní klička, která je mezi tenkým a tlustým střevem, do ní prorostla. A docela dost ho to bolelo a prášky nezabíraly. Nezbývalo nic jiného, než aby se podrobil operaci. Teď už je to v pořádku. Hodně se mu ulevilo. Je doma, dokonce už začal i sekat trávu a nedá si říci, že by měl být ještě chvíli v klidu. Ovšem zase to tolik nepřehání a seče kvalitně. Jo a plave, což je na rekonvalescenci dobrá věc,“ vysvětlila hercova manželka Adriena Sobotová.

Tu jsme zastihli na tenisovém turnaji v Rudné, kde s parťačkou, moderátorkou Marií Retkovou, předváděly sice atraktivní hru, ovšem se střídavými výsledky.

„No a co? Třeba proti chlapskému páru jsme uhrály tři gamy a pro pány to rozhodně nebyla procházka. S některými našimi údery si nevěděli rady. Jsme spokojené s výkony, přišly jsme si hlavně odpočinout, protáhnout tělo a pobavit se,“ doplnila Sobotová.

Pomalu se blíží prázdniny, takže co čeká herecký pár v červenci a srpnu? „Dovolená zřejmě určitě ne. Luděk bude točit celé léto dětský seriál Mazalové, takže nic neplánujeme. Počítám s tím, že budeme v Praze nebo na chalupě ve Svatém Janu. Možná vyrazíme někam za exotikou na podzim nebo v zimě, ale to je ještě daleko a zatím tomu necháváme volný průběh,“ dodala Sobotová, kterou přišel povzbudit i její syn Láďa, který rovněž hrál tenis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám