Hlavní obsah
Článek

Už v to možná nedoufala ani ona sama, ale sen se stal skutečností. Kim Kardashian (43) půl roku po narození svého druhého potomka oplývá stejně útlými křivkami, jako před devíti lety, kdy její hvězda začala strmě stoupat. Tehdy o sobě nejprve dala vědět uniklým domácím videem s jedním ze svých ex, načež místo studu chytla příležitost za pačesy, podobně jako její tehdejší nejlepší kamarádka Paris Hilton...

Kardashian ještě téhož roku nafotila sexy fotky do Playboye, díky nimž definitivně prorazila mezi americké celebrity, aniž by se honosila nějakým zvláštním talentem. To už byl jen krůček od nabídky z televize E! na rodinnou reality show Keeping Up With the Kardashians, která se vysílá už od října 2007. Kim přitom na tato svá hubená léta vzpomíná dodnes, často na sociálních sítích sdílí nějaký snímek z tohoto období.

Soudě dle posledních záběrů (jak v plavkách, tak z neděle z letištní haly v Los Angeles) už ale nostalgie netřeba, její mocné boky a zadnice se pomalu dostávají do ‚normálu‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám