Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na tuhle dámu není opravdu vůbec hezký pohled. Chanelle Hayes (28) to v minulosti v bikinách seklo, ale její nejnovější snímky od bazénu jsou z kategorie abnormálně nelichotivých.

Hvězdička britské reality show Big Brother si už vyzkoušela oblečení široké škály konfekčních velikostí. Když se v roce 2007 objevila na televizní obrazovce, mohla se pochlubit štíhlou postavou. Pak si ale založila cukrárnu a zdálo se, že všechny dobroty spořádala sama. V roce 2013 připomínala vorvaně, ale následně na svém těle zapracovala tak, že vypadala jako sexy kočka z Playboye.

Chanelle ale opět podlehla nezdravému životnímu stylu, což se nehezky projevilo na její figuře. Před saláty dala přednost hamburgerům a nakynula do obřích rozměrů. Na dovolené ve Španělsku si nejprve dopřála vydatnou svačinku a následně sundala horní díl plavek.

Její ňadra se sice díky nadváze zvětšila, ale společně s nimi i zbytek těla, takže ve výsledku není Chanelle opravdu co závidět. Pokud se jí v budoucnu opět podaří zhubnout, bude to velký zázrak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám