Hlavní obsah
Článek

Z herečky Jane Seymour (73) je už sice nějaký ten rok šedesátnice, ale stále se jí úspěšně daří popírat její věk. Od časů, kdy na obrazovkách zářila jako doktorka Quinnová, se totiž téměř nezměnila.

Svůj půvab dokázala Jane prodat už jako Bondgirl ve filmu Žít a nechat zemřít, od jehož natáčení už uběhlo 43 let. Okouzlující herečka nepřišla o své přednosti ani po šedesátce. Přestože je z ní už trojnásobná babička, neustále překvapuje dokonalým vzhledem.

Po seriálu Doktorka Quinnová se Seymour bohužel žádné výrazné role nedočkala, ale na nedostatek pozvánek si stěžovat nemůže. Na červeném koberci totiž dokáže fotografy zaujmout více než leckterá o dvě generace mladší hvězdička. O tom, že je návštěva Jane Seymour sázkou na jistotu, se přesvědčili i organizátoři televizního festivalu v Monte Carlu.

Herečka tentokrát bodovala v šatech s výrazným modrobílým vzorem. Na červeném koberci rozdávala profesionální úsměvy a potvrdila, že rozhodně nepatří do starého železa. Jane by si však měla dávat pozor na výběr rolí. Letošní parodickou komedií Padesát odstínů černé svou filmografii příliš nevylepšila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám