Hlavní obsah
Článek

S Hanou Holišovou (43) jako s vítězkou show Tvoje tvář má známý hlas byla spokojená většina diváků. Protože jsme se s ní viděli hned odpoledne následujícího dne po finále soutěže, byli jsme zvědaví na její pocity. I když víme, že se pořad předtáčel, takže pro ni to tak čerstvé nebylo. Doposud o tom ale mluvit nesměla.

"Ono se mi to docela zase vybavilo. Je to samozřejmě moc krásné, i když důležité bylo zúčastnit se. Jsem šťastná, že jsem to mohla zažít a potkala tam skvělé lidi," řekla nám skromná zpěvačka. Zajímalo nás, podle čeho vlastně vybírala nadaci, jíž věnovala svoji výhru. "To bylo celkem jednoznačné, i když jsem nevěděla, zda na to televize přistoupí. S Nadačním fondem dětské onkologie Krtek v Brně jsem spolupracovala už v minulých letech, tak jsem strašně ráda, že se to povedlo a celkově jim putovalo dvě stě tisíc," těšilo ji.

V internetových diskuzích diváci Hanku litovali, že odevzdala peníze a nedostala na památku obraz, který si odnesli držitelé druhého a třetího místa. "Já ho nakonec dostala. Byli na mě tak hodní, že mi ho na konci v zákulisí předali taky, takže památku mám a mám radost," uvedla na pravou míru Holišová.

S Hankou jsme se potkali na ukončení sezóny muzikálu Ať žijí duchové, kde hraje hlavní dívčí roli. Prázdniny ji ale teď hned nečekají. "Budu je mít částečně pracovní, protože budeme dělat sérii dvanácti limitovaných představení muzikálu Noc na Karlštejně přímo na hradě Karlštejn. Na to se těším, protože to bude spíš taková pohodová záležitost než práce. V červenci máme pauzu v Ulici, ale zase se začne točit v srpnu," vypočítala své prázdninové aktivity.

Práce na Noci na Karlštejně bude pro Hanku pohodovější i díky tomu, že roli Elišky Pomořanské, kterou známe z filmového ztvárnění s Janou Brejchovou, už hrála v Městském divadle v Brně. "Takže tu příležitost mám už podruhé a těším se, že to bude zase třeba lehce jiné a s jinými kolegy. Ten film i muzikál mám moc ráda. Těším se i na to, že budu mít příležitost zažít to v autentickém prostředí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám