Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Půvab těchto dam oděných ve sportovním oblečení je nepopíratelný. Katka a Gábina jsou hlavním tahákem olympijské kolekce pro rok 2016 a moc jim to v ní sekne, co říkáte? Kolekce již od svého představení přitahuje pozornost doma i v zahraničí a už teď je jasné, že bude předmětem diskuze široké veřejnosti. Podívejte, do čeho se české krásky oblékly, a nezapomeňte si včas tuto limitovanou edici opatřit.

Obuv z Rio olympijské kolekce 2016 od 499 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obuv pro oficiální olympijskou kolekci pro letní hry v Riu kombinuje design a funkčnost. V kolekci naleznete turistickou obuv NORDEN, sandále DENSHAM a žabky THIAGO. Všechna obuv je v unisex provedení, takže si na své přijdou ženy i muži. Boty mají kvalitní podešev EVA, která tlumí nárazy při chůzi a došlápnutí. Zpracování v národních barvách si zamiluje každý fanoušek. Neváhejte ani chvilku a nakupte, jde o výrobek z limitované edice a bylo vyrobeno pouze omezené množství kusů!

Bundy z Rio olympijské kolekce 2016 od 2 899 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bundy pro letošní letní olympiádu HIDDA a WALDA již na první pohled symbolizují české národní barvy. Bunda HIDDA je z ultralehkého materiálu a má navíc impregnační vrstvu DWR, která zaručuje, že dopadající kapky vody okamžitě odtékají, a bunda tak zůstává mnohem déle suchá. Bundu můžete složit do malého balíčku, který se vám vejde do kapsy. Bunda WALDA navíc dosahuje vodního sloupce až 10 000 mm, a poslouží tak pro široké spektrum sportů – od trekingu, přes lezení, turistiku i běžné nošení ve městě. Oceníte i další vychytávky jako praktickou kapuci, stahovací rukávy a kapsy. Zip ve tvaru Zátopkovy tretry je originálním detailem těchto jedinečných bund z limitované olympijské edice.

Kraťasy z Rio olympijské kolekce 2016 od 899 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kraťasy z letošní olympijské kolekce jsou extrémně lehké a díky tomu opravdu pohodlné. Materiál použitý k výrobě je upraven technologií COOL-DRY, která zaručuje vysokou prodyšnost. Nechybí navíc stahování na šňůrku v pase a praktické kapsy na boku. Poslouží při bruslení, běhání, míčových hrách i turistice. Fandit tak můžete našim olympionikům při letních hrách v Riu opravdu kdekoliv.

Trika a tílka z Rio olympijské kolekce od 449 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Rio olympijské kolekci najdete trika AILLA, EMILA, HJALMARA, LASHA, WANGA a YARISA. Na své si přijdou i milovnice límečků, tílek a tradičních střihů. Materiál FINE COTTON nabízí velmi pevná vlákna příjemná na omak. Navíc je zpracování materiálu touto technologií šetrné k přírodě. Technologie COOL-DRY zase zajistí prodyšnost a rychlé schnutí, a díky rychlému odvodu vlhkosti udrží vaše tělo v optimální teplotě a suchu. V národních barvách a kvalitních materiálech se tak budete cítit maximálně pohodlně.

Celá Rio olympijská kolekce 2016

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblečení pro český olympijský tým v Riu opět připravila společnost Alpine Pro. Tyto kolekce, které připravuje již od roku 2010, tradičně budí velkou pozornost. Ve Vancouveru 2010 vyhrála v hlasování serveru Huffington Post, tehdy zaujal motiv psychedelických kruhů. O dva roky později v Londýně slavila obrovský úspěch kolekce inspirovaná Františkem Kupkou, bodovala i kolekce pro ZOH Soči s motivem lipového listu od Alfonse Muchy. Letošní olympijská kolekce vychází ze Zátopkova triumfu v Helsinkách v roce 1952, kdy získal tři zlaté medaile. Celá kolekce je vyrobena pouze v limitovaném množství a zakoupit ji můžete jedině na e-shopu Alpine Pro.

Další články

Načítám