Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dáda Patrasová (67) a Felix Slováček (73) definitivně ukončili všechny spekulace o případném rozvodu. Vydali společné prohlášení, ve kterém v podstatě říkají, že se každý z nich může stýkat, s kým chce. V žádném případě to ale neznamená, že by se rozváděli.

„Prvotní úvahy o formálním ukončení manželství jsme shodně odmítli, ale vzhledem k našemu oboustranně respektovanému dlouholetému vztahu jsme připustili možnost určité formy tolerance ke svým osobním životům, zájmům a výběru osob, s nimiž se hodláme nadále stýkat,“ prozradili manželé Blesku.

K nečekanému obratu došlo z jednoho prostého důvodu. Zatímco ještě nedávno Dáda zuřila kvůli Felixově nekončící aféře s malířkou Lucií Gelemovou, teď je prý zamilovaná i ona. Jejím vyvoleným je bohatý podnikatel z Itálie, se kterým už byla na několika schůzkách.

Lucii Gelemovou proto už tolik neřeší. „Přece té paní nebudu dělat radost. Proč se rozvádět po pětatřiceti letech manželství, když vlastně všichni spějeme ke konci,“ dodala Patrasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám