Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna Pařížské, podnikatelka Tamara Kotvalová (60), slavila dvacáté výročí své firmy a přizpůsobila tomu i dress code večírku, kterým byla 20. a 30. léta. Sama si s výběrem šatů moc hlavu lámat nemusela, má jich doma tolik, že nepotřebovala vůbec shánět nové.

"Ve skříni mám více šatů, když je nějaká příležitost, tak něco většinou najdu. Tak to bylo i v tomto případě. Dnes mám šaty Gucci," prozradila Super.cz Tamara. Nejvíce času jí zabral náročný účes ve stylu dvacátých let.

"Dnes to bylo trošku složitější s čelenkou. Účes trval přes hodinu, byla jsem netrpělivá, paní kadeřnice byla rozčilená, protože jsem měla asi pět hovorů, bylo to složitější," vysvětlila na párty v Hergetově cihelně podnikatelka, kterou doprovodil její letitý partner Roman Hajabáč.

Na svatbu to u tohoto páru nevypadá, ale mráčky ve vztahu rozhodně nejsou. "Užívám si svobody, mám ji ráda, manželství jsem si zkusila, svoboda je víc. Roman je bezva chlap, stál při mně, když mi bylo i těžko, jsme spolu šestý rok a jsem ráda, že jsme spolu," dodala Kotvalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám