Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celá republika žije kauzou týkající se přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Veroniky Kopřivové. Vyučená kadeřnice si v minulosti v těžké životní situaci, kdy jak sama říká neměla na jídlo ani na nájem, přivydělávala jako striptérka v Německu. Jak se říká easy money...

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Jedna ze známých českých modelek Tereza Zimová, která nyní úspěšně vede svoji módní značku, reagovala se svým pověstným humorem na sociální síti. Nejvíce ji pobavilo právě vyjádření Veroniky, která jako důvod své striptérské kariéry udává fakt, že byla bez peněz a na dně.

"O práci jsem přišla ze dne na den. Firma, pro kterou jsem pracovala, mi dlužila již několikátou výplatu v řadě. Na krku dluhy, způsobené hlavně tím, že jsem důvěřovala blízkému člověku. Neměla jsem na základní věci - nájem, splátky a jídlo," vysvětlovala přítelkyně Jágra.

"Až budou všichni řešit finanční problémy striptýzem, nebudou prodavačky, zdravotní sestřičky, uklízečky a asi ani modelky. Že já za mlada dělala v zahradnictví a masně. Jsem to ale pitomeček," napsala Zimová.

Ozvala se také jedna z nejúspěšnějších českých tenistek v důchodu Iveta Benešová, která je nyní úspěšnou módní blogerkou a také tenisovou trenérkou. Tu překvapilo Jágrovo video, které už obletělo svět, kde hokejista hodnotí práci bulvárního fotografa, řeší, zda je na svoji práci hrdý a natáčí ho před svým domem.

"Tak na jednu stranu je pro tebe dělat striptérku normální práce, když člověk potřebuje vydělat peníze, ale práce pro bulvární noviny je odsuzující? Tak já tomu asi nerozumím... Myslím, že víc lidí zajímá tvoje hokejová kariéra. Tohle je úplně zbytečné," dodala Benešová.

Sociální síť začínají plnit reakce dalších známých osobností, kterým zřejmě nepřipadá práce striptérky jako práce snů. Vypadá to, že s pochopením se blonďatá Jágrova kočička nesetkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám