Hlavní obsah
Článek

Zuzana Bubílková se snažila moc nesmát a pokoušela se zakrýt, že má zrovna menší estetický handicap. Jenže při její povaze, kdy ji rozesměje snad i to, že nic k smíchu není, to bylo bez šance. Známá břitká moderátorka, kterou asi nejvíc proslavilo účinkování s Miloslavem Šimkem v pořadu S politiky netančím, musela na stomatologický zákrok.

„Vrazil se mi hnis do dásně, takže mi ji minulý týden řezali. Doufám, že je to v pohodě. Mám jít příští týden na vytahování stehů, proto jsem říkala, abyste mě brali z druhé strany, protože mi čouhají,“ řekla nám Bubílková s tím, že bolestí kupodivu netrpěla.

„Nechtěla jsem jen mít hnisavé ložisko, proto jsem žádala zákrok. Říkali, že by se to možná spravilo samo, ale nechtěla jsem riskovat a přijít o zdravý zub. V mém věku je totiž každý vlastní zub dobrý. A zatím tohle všechno je moje,“ chlubila se chrupem Zuzana na tiskovce k představení finalistů letošního Muže roku.

„Nějakým nedopatřením mě nominovali do poroty. Jen nevím, podle čeho mám hodnotit. Kombinace inteligence a krásy dohromady asi nejde, co? Tak pokud jde o krásu, tak mě zajímají břišáky,“ svěřila se opět, jak jinak, s velkým úsměvem.

Sama Bubílková sportuje, provozuje nordic walking a chodí do posilovny, kde prý jakýmsi zázrakem není úplně nejstarší.

A kdy se jí naposledy stalo, že by ji za den někdo neoslovil ohledně spolupráce se Šimkem? „Už dlouho ne. Občas mám pocit, že kromě toho a rakoviny jsem neudělala nic. Jsou to asi jediné dvě věci, které se mi povedly,“ dodala ironicky a zároveň smířeně moderátorka, která má dva pořady na nejposlouchanějším rádiu, v menší televizi Regina pak s dávno zapadlým imitátorem Václavem Faltusem přibližují životy osobností, které Faltus imituje.

Reklama

Další články

Načítám