Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Benešová (49) je čtyřnásobnou maminkou. Ani po čtyřicítce a tolika dětech však neztrácí své půvaby a pořád vypadá na mnohem méně, než jí ve skutečnosti je.

Má totiž tu správnou genovou výbavu a stárnutí se bát rozhodně nemusí. Hereččina maminka už sice oslavila šedesátku, ale vedle své dcery vypadá spíše jako její o něco starší kamarádka. A protože manželka Tomáše Matonohy nemá sourozence, v podstatě svou maminku má tak trochu jako sestru.

Diváci Lucii Benešovou měli možnost vidět v seriálu Vinaři. Teď se pro změnu objeví v primáckém cyklu mikrokomedií s názvem Jetelín. O prázdninách si však herečka užije pořádnou rodinnou dovolenou.

„Deset let jsme jezdili autem do Řecka. Pokaždé jsme si našli nějaký hezký ostrov a místo, které nás zaujalo. Letos uděláme výjimku, pojedeme na ostrov Gozo, který je hned vedle Malty, jede se na něj z Malty ještě dvacet minut trajektem. Je poměrně málo obydlený, zajímavý, je tam hezká příroda. Děti budou odtud jezdit do školy na Maltu na angličtinu,“ prozradila herečka, která nerada cestuje letadlem.

„My neradi létáme. Jednak proto, že jsme před časem zažili jeden nepříjemný let, ale hlavně s sebou rádi vezeme hodně věcí – člun, malý skútr a podobně. Když vyrážíme, nehoníme čas, ale naopak se někde zastavíme na jídlo, přespíme a druhý den pokračujeme dál.  Máme tenhle způsob cestování rádi,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám