Hlavní obsah
Článek

Po informacích o tom, že nový ochránce Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) na ni před časem údajně poslal bandu grázlů, aby ji vystrašili a zaplatila tak konečně své dluhy, přichází další šok. Desetidílný deník Ivety, který ode dneška vychází v jedněch novinách a za nějž dostala prý čtvrt miliónu korun, totiž Iveta Bartošová prý ani náhodou nepsala!

O svém asistentovi Lukáši Rejmonovi údajně Iveta v deníčku například píše jako o Rajmonovi, kterému je dvacet let, a zlobí se, že se za ni vyjadřoval v televizi, i když mu nedala souhlas. "Je vidět, že to nepíše úplně ona. Moc dobře ví, jak se jmenuju a že mi je šestadvacet. A Iveta mi sama řekla, že za ni v televizi mám říci, že je v pořádku. Před chvílí jsem s ní mluvil a řekla mi, že to tak nemyslela. Už ji má v opratích někdo jiný," řekl Super.cz zaskočený Rejmon v jasné narážce na současného dobrodince Ivety Josefa Rychtáře, u kterého zpěvačka bydlí a který ji chce podle různých zpráv připravit o balík peněz. Ten prý byl tak šokovaný z toho, že si Iveta dovolila s Rejmonem bez jeho souhlasu mluvit, že musel jít na panáka.

Že deník opravdu nepochází od Ivety, si myslí i Jiří Pomeje. "Nějak ji nesleduju, jsem rád, že přijdu domů a nemusím mít strach, co se zase stalo za hrůzy. Ale ve svém stavu není určitě schopná psát vůbec. A slovní obraty, které jsem zaslechl, že údajně nyní používá, nejsou z její hlavy. O tom jsem přesvědčen," řekl Super.cz Pomeje, který už se ale o Bartošové nechce dál vyjadřovat.

Podobně mluví i předposlední manažer Bartošové. "Iveta by o sobě mluvila jako o vrabčákovi, ale dalších šedesát sedmdesát procent textu z jejího deníku, to není její styl. Asi s ní někdo manipuluje a to mě hrozně mrzí," uvedl Martin Wolf. Iveto Bartošová, komu jsi to proboha zase naletěla?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám