Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svých sedmadvaceti letech prošla Brittany Burgunder tolika životními změnami, že to vydalo na celou knihu. Čtenáři se ovšem budou muset připravit na drsné řádky... Příběh mladé ženy z Kalifornie, kterou jeden čas dělila od smrti jen síla vůle, není pro slabé povahy. Přestože Brittany se svým tělem dělala psí kusy a šla z váhového extrému do extrému, dnes se cítí být naprosto zdravá a doufá, že by se mohla stát inspirací i pro další, kteří svádí boj s přijímáním potravy.

„V nejtěžším období anorexie jsem vážila 26 kilogramů a moji rodiče už začínali plánovat můj pohřeb. Po nějakém čase v nemocnici jsem začala přibírat, ale když mě pustili domů, nevěděla jsem, co se sebou dělat, takže jsem začala jíst všechno to jídlo, co jsem si celých sedm let odpírala,“ vypráví Brittany.

„V tomhle momentě u mě propukla i bulimie, začala jsem být závislá na projímadlech. Naládovala jsem do sebe až 20 tisíc kcal denně. Byla jsem sama a nešťastná. Jídlo jsem používala k tomu, abych se dokázala se vším vypořádat. Snědla jsem plato koblih, a to byl jen začátek, pokračovala jsem samým nezdravým jídlem, než jsem se dostala do kómatu z přejedení. Během dvanácti měsíců jsem přibrala skoro na sto kilo,“ popisuje žena, která si po období přejídání nakonec řekla, že to, co provádí svému tělu, není v pořádku.

Brittany, která o svém příběhu napsala knihu, od základů změnila svůj přístup a dnes je konečně na zdravé váze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám