Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nizozemský fotbalista Rafael van der Vaart (33) si po skončení sezony užívá na dovolené. Fotbalista Betisu Sevilla toho ale kvůli zranění moc neodehrál a v létě by rád přestoupil do jiného klubu. Myšlenky na fotbal však zatím ponechal stranou a společně s přítelkyní chytá bronz a dovádí ve vlnách ve španělském letovisku Cadiz.

Rafaelovou partnerkou je mladá nizozemská házenkářka Estavana Polman (24), která je nejen úspěšnou sportovkyní, ale i pohlednou dívkou. Rozvedenému fotbalistovi se tak sice moc nedaří ve hře, ale zato mu to konečně klape i v lásce.

Rafael van der Vaart byl více než sedm let ženatý s televizní moderátorkou a modelkou Sylvií Meis (38). Ostře sledovanému párečku se přezdívalo „noví Beckhamovi“, ale manželství se nakonec rozpadlo po dlouhodobé krizi, jež vygradovala ostrou novoroční hádkou (2013). Fotbalista nakonec manželce vlepil facku a ta okamžitě požádala o rozvod.

Dnes už spolu bývalí manželé v rámci možností vycházejí. Už jen proto, že spolu mají desetiletého syna Damiana Rafaela.

Reklama

Další články

Načítám