Hlavní obsah
Článek

Blonďatá posila moderátorského týmu pořadu TopStar Lucie Špaková vypadá po rozchodu s dlouholetým partnerem čím dál lépe. Svědčí jí i opálení, která si přivezla z natáčení z Kapverd. Horším suvenýrem jsou prý dvě kila, která tam přibrala.

"Když jsem se vrátila do práce, tak kolegové říkali, že jsem jediná, na které je vůbec vidět, že někde byla. Když se slunila moje šéfová, tak to sluníčko spíš odrážela. A já to mám odmala tak, že se jenom na sluníčku mihnu a nemusím se vůbec opalovat. Jenom mě mrzí, že mě nikdo nevyfotil. Nevím, proč všichni fotili jenom Evu Perkausovou," smála se.

"Ovšem dovolená u mě má nejen slunečné, ale stinné stránky. Kdykoliv někam jedu a vyhodím se ze svého systému, tak přiberu. První den jsem ještě poctivě oblékla sportovní oblečení, měla jsem trénink předepsaný od trenéra, druhý den jsem taky vyběhla, ale na dalších sedm dní už všechny sportovní věci zůstaly v kufru," přiznala.

"Ale ty dvě kila půjdou brzy dolů. Mám dietní režim od své výživové poradkyně. Spočívá v tom, že mám smoothie společně s bílkovinou. Hodně lidí, když se čistí, tak má jenom zeleninové šťávy a bílkovinu nepřijímá. My to máme tak hezky nastavené, takže jedu v tekuté stravě. Ale na téhle pirátské lodi, kde se dělají koktejly, si můžu dát leda vodu. Bohužel to takhle vyšlo," uzavřela na křtu na smíchovské náplavce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám